Dekorativni Trak Pero DIY Popravek Trak Pero Gladko In Ustvarjalno Trak Za voščilnico, Dnevnik Pisalne In Šolske Potrebščine

0
0 Ocene

€2.20 €1.43
Količina:

SKU: w14308

Dodate dotik ustvarjalnosti, delo z naše dekorativne korektivne peresa!Izdelan z visoko kakovostnih materialov, ki jih ne ponujajo čas sušenja in so kot nalašč za več uporab.Prav tako lahko spremljate, preostalih zamenjava jedro.Odlično darilo za prijatelja, z ljubeznijo, za stacionarno in umetnostne obrti.

Specifikacija:

Ime: Dekorativni Popravek Trak

Teža: približno 27 g brnenje

Velikost: (pribl.)2.5*11.5*1.5 cm/0.98*4.53*0.59 v

Material: ABS

Seznam vsebine:

1 x Dekorativni Popravek Trak

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Gladko Pisanje: Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, naše čipke popravek trak zagotavlja nemoteno pisanje in natančne oznake brez razmaže ali pušča sledi.Uživajte trajne popravki z lahkoto in natančnost.

2.Preprost za Uporabo: Prihranite čas z naše čipke popravek trak pero.Gladko popravite napake brez čakanja na sušenje čas - samo povlecite pero po papirju.Pripravljen, da okrasite z prilepi vzorec tiskanje traku.

3.Presenečenje Darilo: Impress sošolce z eleganco to čipke popravek trakom.Kot nalašč kot ustvarjalno idejo, darilo za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, Božič, ali celo za uporabo v razredu.Povzdignil svoje pisalne potrebščine igre in postala priljubljena sošolca.

4.Multi Uporabe: Naše čipke popravek trak lahko pomaga!Kot nalašč za journaling, darilo, zavijanje, šolskih projektov, in DIY obrti, da popravi napake in dodaja, vizualne pritožbe.Ne pustite, da napake, ki vas imajo za nazaj; uporabite naš trak za izboljšanje vaše delo!

5.Priročno Jedro Zamenjava: Uživajte brez težav vzdrževanje z našo univerzalno čipke popravek trakom.Odlikuje pregleden lupini za preverjanje jedro zamenjavo, zaklepanje design za enostavno zamenjavo, in združljivost z različnimi slogi in barvami, ta trak je treba poskusiti, za vse uporabnike.

Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela Čipke Popravek Trak

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.