Vintage Cvet sponke za Lase za Dekleta Zajec Jesen Slog Lase Posnetek z Dolgimi Tassel za Kitajski Hanfu Cosplay Kostum

0
0 Ocene

€7.04 €5.35
Količina:

SKU: w14653

SEC88 Cvet sponke za Lase Lase, Nakit Zajec Dekor Rumeni Cvet Zlitine Pokrivalo za Lase DIY Pripomoček za Lase Styling SEC88

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Vintage Cvet sponke za Lase za Dekleta: Ti ročno cvet sponke za lase so očarljivo pripomoček za dekleta, doda pridih elegance s svojo vintage design.

Cvet sponke za Lase Lase, Nakit: Ti cvet sponke za lase so ne le funkcionalno, ampak tudi kot lepe lase, nakit, izboljšanje frizuro s svojimi nežen cvetlični vzorci.

Zajec Jesen Slog Lase Posnetek z Dolgimi Tassel: To lase posnetek značilnosti srčkan zajec design z dolgo tassel in dodal, igriv in eleganten element za svojo frizuro, še posebej primerna za padec sezone.

Zajec Dekor Rumeni Cvet Zlitine Pokrivala: Narejen z rumenimi cvetovi in zlitine, to pokrivala vitrine lep zajec dekor, da ustvarite edinstven in privlačen dodatek, ki dopolnjuje različne obleke.

Stabilen Oprijem Nežne Barve, Elegantno Headdress: To lase pripomoček, ki zagotavlja stabilen oprijem, medtem ko zagotavlja, da vaše lase.Svojo elegantno obliko in barvo je odlično headdress za vsako priložnost, doda pridih prefinjenosti za vaš celoten videz.

Specifikacija:

Material: Steklo, barvne glaze, zlitine, smole, imitacije biserov

Velikost izdelka: 10*5.5 cm

Funkcija: Lasje Okras

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Paket Vključuje:

1 Par * Lase Posnetek

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili z ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Če imate kakršna koli vprašanja glede naročil, prosim, in se obrnite na nas najprej bomo vam izpolnjujejo odgovor.Ker vaša podpora je naša gonilna sila.

Material Zlitine, Plastični
Poreklo Celinska Kitajska
Spol Dekleta
Ime Oddelka Otroci

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.