54Pcs Rahel Dim Moxa Terapija Palice z Uporabo Čiste Pelin Zel Toplo Telo Meridian Točke Akupunktura, Masaža Zdravstvenega Varstva

5
1 Ocene

€14.93 €4.80
Količina:

SKU: w147204

Varnostni ukrepi za moxibustion imajo običajno naslednje vidike

1. Ko moxibustion se uporablja, pozornost je treba usmeriti, da bi se izognili opeklinam.

2. Brazgotinjenje moxibustion ni priporočljivo za kožo izpostavljeni deli, kot so obraz in roke.Še posebej trikotnik obraza nevarnost.

3. Ne veljajo moxibustion za posebne dele, kot so bradavice, presredka, moda in tako naprej.Moxibustion ni priporočljivo za dele s plitvo kožo in manj mišic.Nosečnice je spodnji del trebuha, lumbosacral, zaradi varnosti, ne morejo zaprositi moxibustion, da ne povzroči splav.

4, Pretirana utrujenost, lačen, pijan, satiated, potenje, ali ženske menstruacije bi se izognili moxibustion.

5, Nekatere bolezni, morate storiti purulent moxibustion, moxibustion moramo biti pozorni na možnost okužbe, dezinfekcija, da bi se izognili okužbi.

6, Moxibustion paziti na ohranjanje toplote in toplote, preprečevanje, ker moxibustion potrebe, da bi razkril del telesne površine, narediti toplo delo v zimskem času, ob istem času, lokalne kožne bo toplo, ko moxibustion, prav tako je treba paziti, da bi se izognili lov hladno, poleti, ko je na visoki temperaturi, da se prepreči vročinsko kap.

7, Piti veliko vode, po moxibustion za spodbujanje presnove.

Brezdimni mugwort palica je mugwort oglje: vzemite čisto mugwort listi v lonec mešamo-fry, dokler 70% črna, spray s kisom, dobro premešamo, re-fry, odstranite, kul, preprečuje ponovni vžig, trgovino po 3 dni.Moxa oglje se lahko izvede v brezdimni moxa palice.

mugwort listov lahko bi rekli, da je celotno telo zaklad, leaf racionalno qi in krvi, s hladno mokro, hemostatic, spanje, segrevanje učinkovitost klasike.

Z učinkom 2 Toplo masažo za lajšanje telesna bolečina
Blagovna Znamka YUKUI
Poreklo Celinska Kitajska
Z uporabo učinek 1 Lajšanje skupnega in revmatske bolečine
Čas shranjevanja mugwort listi 3 leta
Z uporabo učinek 3 Izboljšanje Spanja, Zdravstveno varstvo
Funkcija Varen in enostaven za uporabo; Eco-prijazen
surovine Divji pelin listov; Kitajski mugwort; Folium artemisiae argyi
dropshipping Podpora
Količina 54pcs/set
Področje Uporabe Toplo masažo; Moxibustion

1 Ocene

Anonimni -2023-11-18
5

Jaz sem akupunktura therapeut v nemčiji in uporabljajo moxibustion zelo redno. Všeč mi je tudi vonj moxa. Zdaj pa pozimi sem že, da toploto prostoru in ne želite odpreti okno za dolgo po tem, ko vsak intenzivno moxa sejo. Torej, to moxa je dobra rešitev za hladno sezono.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.