Šopek rož Kartico Cvet Kartico Za Mamo Rojstni dan Dvostranski Graviranje DIY Lesenega Plovila Za Valentinovo, materinski Dan

0
0 Ocene

€6.83 €3.55
Količina:

SKU: w1532

Izrazite svojo ljubezen z okolju prijazne Lesene Cvet Kartico.Z double-sided (obojestransko), graviranje, to kartico prihaja z držalom in šopek iz lesa vrtnice v Mason jar.Kot nalašč za vsako priložnost, prikazujejo vaše ljubljene vas skrbi, s to edinstveno in trajnostni darilo.

Specifikacija:

Material: Les

Velikost izdelka: (pribl.)15*12*0.8 cm/5.91*4.72*0.31 cm

Teža izdelka: približno 50 g

Seznam Vsebine:

1 nastavite* Mama Rojstni dan Kartico

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trajnostni Izbira: Naše Lesene Cvet Kartico vitrine edinstven pritožbe s svojo čvrst in vzdržljiv material, medtem ko se je okolju prijazen.Njegovo naravno barvo lesa prinaša elegantno in toplo sporočilo, ustvarjanje trajnostne izbira za vsako priložnost.

2.Izjemne Izdelave: Glej lepoto Lesene Cvet Kartico, zapleteno izdelane z odlično podrobnosti in rustikalna čar.Uporabite oznake, če želite dodati svojo osebno noto ta dvostranski vgravirana kartico, ki obljublja odlično trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

3.Bogato okrašen in Trpežne: Naše Lesene Cvet Kartice je očarljivo kos dekor, ki podvoji kot edinstven način za pošiljanje edinstveno sporočila.S svojo stabilno imetnika, daje za elegantna in praktična dodatek v vsakem prostoru, doda pridih narave-navdihnila lepoto.

4.Povišana Gifting Izkušnje: Povzdignil vaš gifting igra z naše Lesene Cvet Kartico.Okrašena z zapleteno vgravirana lesene vrtnice na zarezano lesa znanja, povezana z dvonitne vrvi, vrvje, to je edinstven način, kako pokazati ljubezen in spoštovanje do vaše ljubljene.

5.Široka Uporaba: Posebej izraziti svojo ljubezen z naše Lesene Cvet Kartico.To je super ideja za darilo je kot nalašč za vsako priložnost, pa naj bo to za rojstni dan, obletnico, materinski Dan, Božič, ali Valentinovo.Izdelana iz visoko kakovostnega lesa, ponuja lep cvetlični motiv, ki je prepričan, da bi naredili vtis.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.