Visi Lestvici, Digitalni Žerjav Obsega 1000KG, Industrijske Težka Žerjav Obsega LED Indikacija

0
0 Ocene

€81.42 €61.07
Količina:

SKU: w198354

Visi Lestvici, Digitalni Žerjav Obsega 1000KG, Industrijske Težka Žerjav Obsega LED Indikacija

[Težka Žerjav Obsega]Maksimalni 1000kg (2204lb) in najmanj 10 kg (22lbs) nosilna zmogljivost, 0,5 kg ločljivost.Ki se uporablja za hrano/ jeklarske industrije, gradbišča, zunanja dela, itd.

[LCD Osvetlitev ozadja Zaslona]Velik LCD zaslon z osvetlitvijo, jasno na prvi pogled, enostavno prebrati od daleč ali v temnih okoljih.

[Easy Operation]3 Gumbi na nadzorni plošči za vas, da delujejo brez težav.Podatki pridržite/ tara/ zero funkcijo za bolj priročno uporabo.kg/ lb zamenljiva enota, ki izpolnjujejo različne potrebe.

[Premium Kakovosti in Varnosti Dela]Sestavni obremenitev strukturo, natančno oblikovani zlitine aluminija primeru.Kljuko jekla z visoko trdnostjo in dobro odpornost proti obrabi preprečuje predmetov iz padca, zaradi česar je varnejši in securer za uporabo.

[Široke Uporabe]Z močno vplivajo zmogljivosti, da lahko zadovoljijo potrebe različnih scenarijev preprosto, kot potovanje, poslovno potovanje, za prejemanje express, nakupovanje, ribolov, dejavnosti na prostem ipd.

Barva:oranžna/Modra/Črna

Material:Nerjavno jeklo + aluminija

Vsebina Paketa:

1 x Žerjav Lestvici

1 x Daljinski upravljalnik

1 x angleški priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrsta Visi Lestvici
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka NOYAFA

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.