YISUN Odtenki Svetilka Komplet 2 senčniki za luči Naravno Perilo Ročno Izdelane Klasični Slog Boben Lučka za Odtenek Za E26/E27 Lampholder Lampshade

5.00
0 Ocene

€66.45 €18.14
Količina:

SKU: w1984

YISUN Odtenki Svetilka Komplet 2 senčniki za luči Naravno Perilo Ročno Izdelane Klasični Slog Boben Lučka za Odtenek Za E26/E27 Lampholder Lampshade

O tej postavki

【Odtenek Razsežnost】 Vrh premer: 11.8 cm, spodaj premera: 11.8 cm, višina: 7.9 cm.Prosimo, preverite senci velikosti skrbno, da poskrbite, da ustreza vašim lahkih tekem pred nakupom.OPOMBA: Vaša luč mora imeti harfo ali žarnica posnetek adapter za tekmo.

【Odtenki svetilka Materiala】 klasični odtenki svetilka komplet 2 so izdelane iz naravnih perilo tkanine.Obroč je kovinski, notranji sloj lampshade je nepremočljiva PVC in zunanja plast je perilo, zaradi česar lampshade življenje daljše in bolj trpežne.

【Preprosto Zahteva Montažo】 Vse, kar morate storiti je, da fix 2-pack odtenki svetilka okoli kovinski obroči za vgradnjo v posnetke, enostavno in hitro nastavite v 3 minute.To ni enostavno preoblikovanje po namestitvi, in močan kovinski okvir, ki zagotavlja dobro stabilnost za celotno strukturo.

【Boben Lampshade】 prodanih proizvodov so čisti, senčniki za luči, razen namiznih svetilk, talne svetilke, in lestenec, nosilec za pribor.V lampshade je primerna le za E26/E27 sijalko vtičnice (premer svetilke, vtičnice pajek je znašala 1,57 v).

【Široko Uporabo】 bobna odtenki svetilka ujemajo različne barvne sheme in dekor sloge, kot so moderno, minimalistično, vintage, in tradicionalnih.Uporabiti ga je mogoče za namizne svetilke, viseče luči, talne luči, stenske svetilke, in še več.

Značilnosti:

Zahteva montažo: YISUN lampshade je snemljiv in enostaven za namestitev.To traja 3-5 minut, da se zberejo po prejemu.

Material: obroč je kovinski, notranji sloj lampshade je nepremočljiva PVC in zunanja plast je perilo.To ni enostavno preoblikovanje po namestitvi, in tkanine materiala, ki lahko zagotovijo dobre razsvetljave.

Velikost: zgornji premer ta lampshade je za 11,8 cm, spodnji premer je za 11,8 cm in višina je za 7,9 palcev.Železni prstan na dnu je primerna za večino E27 in E26 lučka vtičnice.

Pajek Lampshade: YISUN pajek lampshade je primerna za talne svetilke, namizne svetilke in Valj Obesek.

Potrdite želeno velikost :Če želite kupiti ta lampshade, je priporočljivo, da izmerite velikost vašega obstoječe svetilke.

Specifikacije:

Teža: 785g

Velikost: 11.8*11.8*7.9 v

Barva :Perilo Mešanica Bele

Material: PVC+Lan+Jekla

Glavna vloga: namizne Svetilke/Talne Luči/Lestenec

Paket Je Vključeno:

2x Sestavljeni Lampshade

Material PVC+Lan+Jekla
teža 0.8kg
Velikost 11.8"W *7.9"H/30*20cm
Postavka Vrsta Senčniki za luči
Telo Material krpo, železo
Dolžina 30cm
Glavna vloga Namizne Svetilke/Talne Luči/Lestenec
Posebne Funkcije Trajno
Oblika Boben
Poreklo Celinska Kitajska
Slog Sodoben Slog, Klasična
Številka Modela E26/E27 Lampholder Lampshade
Vrsta Montaže Wall Mount
Značilnosti Tkanine, Tkanine Lampshade

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.