1 Kos Bistveno Orodje - 3X/4,5 X LED lemilo Povečevalno Steklo Z USB ABS Stojalo za Orodje

0
0 Ocene

€28.58 €17.72
Količina:

SKU: w2136

Uporabniku Prijazen & Prilagodljiv: Opremljen je z namizja lupa in LED luči za razvedriti vašega delovnega prostora, ta priročni sistem omogoča prosto prilagoditev glede na razdalje in kota.Nastavljiva podpora objemke in aligator posnetke zagotoviti nemoteno, hands-free delovanje, povečujete vaše udobje in udobje.

A mora imeti spremljevalca za modelers in umetnosti in obrti navdušence.To 3X/4,5 X LED lemilo povečevalno steklo, povečanje prepoznavnosti in natančnost, zaradi česar je lažje za izvedbo zapletena dela.Poleg tega njegova LED osvetlitev ponuja dovolj svetlosti, ki zagotavljajo jasen pogled v vseh časih.

Opremljen z snažan krokodilsko, da se trdno držite delu kos.Ali ste spajkanje, varjenje ali obdelujete, vam lahko zanesejo na te posnetke, ki zagotavljajo stabilnost, varnost in učinkovitost, ki učinkovito zmanjšuje tveganje napačnega ravnanja ali nesreč.

Ponaša popolnoma nastavljiv sklepov, da držite obdelovanca točno tam, kjer je potrebno.Ta funkcija ponuja prilagodljivost, gostinstvo različnih zornih kotov in pozicij, potrebne za različne naloge.Zdaj, lahko udobno delo, vedoč, da vaše naloga-posebna ureditev potrebe izpolnjene.

Nosijo težka litega železa znanja, zagotavlja vrhunsko stabilnosti.Tehtano base zagotavlja, da je naprava še vedno trdno na mestu, zmanjšanje možnosti za prevrnitev.S tem, lahko delate na vašem nalog brez kakršnekoli prekinitve ali pomislekov glede stabilnosti.

Barva:rdeča

Material:abs

Vsebina Paketa:

1 x povečave za celoten zaslon

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka FGHGF

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.