Grelec Suknjič Windproof USB Polnjenje Električnih Telo Segreva Z 11 Ogrevanje Cone Ogrevano Plašč Hooded Ogrevanje Tople Jakne Za

0
0 Ocene

€29.72 €20.81
Količina:

SKU: w232951

To ogrevano plašč je popoln dodatek za vaš zimske garderobe!Izdelan iz visoko gostoto poliestrskih vlaken in bombaža, ima 11 inteligentno ogrevanje območja, ki pomaga blažiti bolečine v mišicah.S svojo anti-statični in oprijetim design, ta plašč bo vas toplo in udobno, kamorkoli greste.

Specifikacija:

Material: poliester fiber + bombaž

Barva: črna, modra

Velikost: S,--5XL

Število ogrevanja tablet: 11 tablet

Opomba: Ta model ne prihajajo z mobilno napajanje

Seznam:

1*ogrevano jakna

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Inteligentno Ogrevanje: Uživajte toplino ogrevano jakna s tri-nivojski nadzor temperature in enega gumba za ogrevanje.To ogrevano suknjič je zasnovan z enim gumbom za ogrevanje in tri-nivojski nadzor temperature za enostavno in učinkovito toplino.

2.Skrb Toplote: Ohraniti toploto blizu in se počutijo udobno, s tem segreva jakno.Zagotavlja skrb toplote na vaše vratne hrbtenice, trebuha in nazaj z anti-statični, tesno prilegajočo materiala.Bivanje windproof in toplo skozi vaš dan.

3.Lahki Udobje: Doživite popolno udobje z našo ogrevano jakna izdelana iz visoko gostoto poliester fiber + bombaž.To je dobro v toploto, še lahki in udobno nositi z mehko, koži prijazno na dotik.

4.Ogrevanje Takoj: Naše ogrevano jakno funkcije 11 ogrevanje območjih oblikovana, da bo hladno-nagnjeni delih telesa, toplo in udobno v nekaj sekundah.Inovativne humanized design, distribucijo ogrevanje blokov enakomerno, zagotavlja popolno snug fit.

5.Široka Uporaba: Ali ste smučanje, ribolov, lov, ali imajo druge dejavnosti na prostem, kot so snowmobiling, motorna kolesa, gorsko plezanje, kampiranje, pohodništvo, ali samo delo v vaši pisarni, ta jakna vas bo toplo, v jeseni in pozimi.

Spol Moški
Poreklo Celinska Kitajska
Material Krzno

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.