Kopalnica Nepremočljiva Bluetooth Zvočnik Dustproof In Shockproof 5.0 Mini Sesalni Subwoofer Trajne Enostavno Namestite

0
0 Ocene

€16.78 €13.26
Količina:

SKU: w2547

Kopalnica nepremočljiva Bluetooth zvočnik ima močan sesalni, IP65 vodotesen učinek, in prenosna oblika, ki se lahko adsorbira na gladkih površinah, kot so steklo, ploščice, ogledala, in mobilni telefoni.

Klici/poslušanje so bolj stabilne in varčevanja z energijo.Bluetooth nizko porabo energije, ki je učinkovit domet do 15M, telefoniranje in poslušanje sej bolj udoben in stabilen.Ne glede na to doma, v službi, med vožnjo, oziroma na prostem, lahko bi dobili visoko kakovost klica izkušnje.Glasbo lahko poslušate za cel dan po tem, ko je polnjenje za dve uri.To je vgrajeno v velikih zmogljivosti in visoke gostote litijeva baterija za dolgotrajno življenjsko dobo baterije.

Majhen, kompakten in presenetljivo močan, odličnih zvočnikov pripravi na oblikovanje tradicionalne zvočniki za proizvodnjo lep zvok, full bass, in glasno visoki.

IP65 vodotesen, zvok, je dobro tudi v deževnem obdobju.Poslušati glasbo, ki je bolj primeren za deževne dni, pojejo pesmi, ki so bolj primerna za tuš, in nikoli ne zamudite vsak trenutek srečno ziblje na tunes.

Glasbo ustvarja visoko kakovost življenja.Življenje ni mogoče brez glasbe.Naj življenje in glasbo, ki gredo z roko v roki.Mi smo pripravljeni, da vas spremlja vso pot z lepo zveni.

Barva:Črna

Material:ABS

Velikost:7.55x7.55x6.1cm

Vsebina Paketa:

1 * Zvočnik

1 * napajalni kabel

1 * Navodila v Kitajščini in angleščini

1 * blaženje sunkov embalaža

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Inteligentni Osebni Pomočnik Microsoft Cortana
Vhod/Izhod USB
Baterija No
Zvočni Način 3EQ Načini
Blagovna Znamka FGHGF
Število Zvočnika Ohišje 3
Glasovni Nadzor Da,
Vir Napajanja USB
Kanali 3 (2.1)
Sporočilo Indukcijske
Poreklo Celinska Kitajska
Uporaba Doma
Kategorija Zvočniki
Avdio Crossover Celotno Območje
Nepremočljiva No
Vrsta Zvočnika Na polico
Omara Material Usnje
Podpora APP No
Vhodna Moč(W) 25 W

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.