Gnome Leseni Okraski VESELJE Drevo Okraski Leseni Okraski Leseni Doorplate Domov Vrata Znak Za Kamin, Spalnica, Dnevna Soba

0
0 Ocene

€7.81 €3.75
Količina:

SKU: w259812

Dodaj praznično noto Božični okraski z naše Lesene Gnome Okraski!Kot nalašč za ustvarjanje festival vzdušje in primeren za različne priložnosti in stilov.Narejene, da trajajo in enostavno dopolnjuje vsako opremo.Ti bo super darila za sorodnike, prijatelje ali celo za sebe!

Specifikacija:

Material: les

Velikost: (pribl.)7.6*5*3 cm/2.99*1.97*1.18 cm

Seznam Vsebine:

1* Lesene Božič Gnome Ornament

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ustvarite Festivala Vzdušje: Okrepljeno vaš dopust dekor z naše lesene Božič Gnome Ornament.Naše očarljivo modela bo dodate kot nalašč znesek čar in zabavno, polnjenje svoj dom s toplino in veselje.

2.Precej Okraski: Povzdignil vaš dom ' s holiday dekor z naše Lesene Božič Gnome Ornament.Njena sposobnost, da se obesijo na steno ali vrata, in se uporablja kot dekorativna odeja, zaradi česar je primerna za vse priložnosti in slog.

3.Dobro Narejena: Oblikovana z bombažno nit in kovine, naše lesene Božič gnome okraski so izjemno čvrst in se lahko kosajo z dolgotrajno uporabo.Plus, ne bo enostavno zbledi ali deformira.

4.Preprosta Namestitev: Z kovinsko kljuko vključeni, naše Lesene Božič Gnome Ornament vam omogoča, da enostavno povečanje vaše počitnice dekor.Obesite, kjer želite, brez kakršnih koli težav ali orodja, ki so potrebna.

5.Primerna tudi za Darilo: Delež praznik veselja s tem lepa Lesena Božič Gnome Ornament.Njene lepe podrobnosti in topel občutek, da je popoln način, da izrazijo svoje blagoslove in hvaležnost.Presenetite svoje najdražje s to edinstveno zasnovo, lep dopust darilo za sorodnike, prijatelje ali sami.

Elektronski no
Poreklo Celinska Kitajska
Priložnosti Božič
Material Plastični

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.