Wifi Smart odklopnika Visoko kakovostnih Materialov, Enostavno Namestitev Večjo Varnost Pametne časovna Funkcija za varčevanje z Energijo Časovnik

0
0 Ocene

€48.87 €29.32
Količina:

SKU: w27112

Wifi Smart odklopnika Visoko kakovostnih Materialov, Enostavno Namestitev Večjo Varnost Pametne časovna Funkcija za varčevanje z Energijo Časovnik

Opis:

Uhajanje varstvo vrednost

10-99mA

Privzeto 30mA

Okrevanje zamudo

1-500 sekund

Privzeto 30 sekund

Napetost/current/električni stopnja/kalibracija

-9.9-za 9,9%

Električni in mehanski življenje

≥ 100000 krat

Specifikacije:

【Priročen Daljinski upravljalnik】Prevzamejo nadzor nad vaše odklopnika od kjerkoli z WiFi smart odklopnika, featuring daljinski upravljalnik.

【Večjo Varnost】se Zagotovi varnost vašega doma z brezžično smart odklopnika, ki omogoča uhajanje zaščito in nad/pod napetostjo.

【Varčevanje z energijo】Varčevanje z energijo in zmanjševanje vaš račun za elektriko z WiFi smart odklopnika, ki ponuja energetsko varčne funkcije.

【Enostavno Namestitev】Izkušnje brez težav namestitvijo z smart WiFi odklopnika, ki je zasnovan za enostavno nastavitev in združljivosti z vašo obstoječo električni sistem.

【Smart časovna Funkcija】Enostavno upravljate vaše električne aparate s programirano funkcijo WiFi smart odklopnika, ki vam omogoča, da urnik vklop/izklop časi za optimalno upravljanje z energijo.

Remote, WiFi

Nadzor inteligentne zapiranja

Naprava, ki prikaže trenutne poraba električne energije tok, napetost, stopnjo porabe električne energije, in samodejno prekine povezavo, ko presega trenutne napetosti.Vezje je ponovno vzpostaviti normalno in se lahko vrnejo na svoje

Paket Je Vključeno:

1 * odklopnika

1 * Navodila

Nazivna Napetost 220V
Faza Enofazni
Napajanje AC
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka Vwinget

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.