Maska za zaščito pred soncem Poletje Ice Svile Anti-UV Športih na Prostem, Kolesarjenje, Kolo, motorno kolo, Šal Dihanje Tanke Ženske Pol sprednji Pokrov

0
0 Ocene

€8.58 €6.00
Količina:

SKU: w281076

Opisi:

1. Zaščita pred soncem, anti-UV funkcijo, učinkovito blokira UV žarke.

2. 3D stereo, udobno furnirja.

3. Prezračevanje luknjo design, ne megleno ali vroče.

5. Ice najlon tkanine, dihanje in udobno.

Specifikacije:

Material: najlon + elastični vrvi

Slog: Snemljiv polno sprednji pokrov

velikost:

Zgornji obod dolžina: 22.7 CM/8.93 v

Center šiv dolžina: 25 CM/9.84 v

Dno Dolžina: 15 cm/5.91 v

Držalom dolžina: 16 CM/6.29 v

Teža: približno 50 g

Barva: Siva/Roza/Črna

Zaščitni Indeks: UPF50+

Značilnosti izdelka: zaščita pred soncem, zaščita pred vetrom, UV zaščita, nega obraza varovanje kože, udobno in dihanje, ne zamašen, za večkratno uporabo

Seznam vsebine:

1 x Nedelja Zaščitna Polno sprednji Pokrov

Obvestilo:

1. Zaradi različnih monitorjev in svetlobni učinki, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm meritev odklona.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Boljše Prezračevanje】Naše UV Obraz Pokrov je izdelan iz visoko kakovostnih najlon tkanine in zunanja oblika očesa na svoji strani in nazaj plošče, da bi povečali pretok zraka in prezračevanje.

2.【Sunproof & Dustproof】Obraz Zajema lahko prepreči veter, sonce, in prah, udobje vas, ko ste zunaj, primeren za različne letne čase, ki vam zagotavljajo udobno nošenje izkušnje.

3.【Preprosta in Elegantna】Naše Sonce Zaščitna Polno sprednji Pokrov je zelo moden in eleganten, primeren za ljudi, za rabo na vsako priložnost, in se lahko nosite ob vsaki priložnosti.To je super za vsako obleko in je enostavno, da se ujemajo z vašo opremo.

4.【Majhnosti】Naše Poletne Poln Obraz Pokriva ne zavzamejo veliko prostora.To se lahko dajo v torbi ali žepu in enostaven za prevoz kjerkoli želite, zaradi majhne velikosti in lahka teža izdelka.

5.【Šport na prostem】Hlajenje sprednji Pokrov primerna za vse vrste športov na prostem v zimskem času: kolesarjenje, smučanje, ribolov, lov, pohodništvo, planinarjenje, tek, itd.

Poreklo Celinska Kitajska
Material najlon

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.