6pcs Kabel Bombaž Božično Drevo Macrame Kit Tkane Božič Festival Viseči Okraski Ročno Ustvarjalno Darilo Doma Dekoracijo

0
0 Ocene

€16.48 €9.07
Količina:

SKU: w285920

Okrasite vaš dom to praznike z našimi ročno Macrame Božično Drevo izdelane z uporabo visoko kvalitetnih materialov.Prihaja z paščka za enostavno uporabo in dodaja, prijeten na dotik, da vaš cafe, ali dnevno sobo.Kot nalašč za otroke, da uživajo.

Specifikacija:

Ime izdelka: Macrame Božično Drevo Kit

Izdelek material: bombaž

Velikost izdelka: približno 85*30cm/kot 33.5*11.8 v

Izdelek barva: kot je prikazano na sliki

Seznam Izdelkov:

1*Macrame Božično Drevo Kit (6PCS)

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Boho Sloga Art: Bi vaš dopust dekor izstopajo z našo Macrame Božično Drevo za Vgradnjo v vozilo.Obrti vaša drevesa in hiše z edinstveno češki umetniški slog in rese.

2.Visoko-kakovostni Materiali: To macrame Božično drevo kit je skrbno oblikovana z roko, z visoko kakovost naravnega bombaža, ki je ne poškodujete, in se lahko shranijo za let.

3.Lahkotno Uporablja: Naše Macrame Božično Drevo Kit je popoln brez težav dekoracijo.Z paščka za enostavno uporabo na katerikoli površini, predstavili svoje praznično duha še nikoli ni bilo lažje.

4.Pogosto se Uporabljajo: To macrame Božično drevo kit lahko visijo v vaši spalnici, dnevna soba, balkon, cafe, ali kjerkoli želite dodati nekatere aktivno vzdušje.

5.Praznično Veselje: Prinesite počitnice navijanja za vaše gospodinjstvo z našo Macrame Božično Drevo za Vgradnjo v vozilo.Navdušili vašo družino in prijatelje s to odlično darilo za Božič.

Poreklo Celinska Kitajska
Elektronski no

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.