Kovinsko Steno Predal Stenske Pošta Varno Zaklepanje Mail Box, Velike Zmogljivosti, Kovinski Varnost Post Škatle Zaklepanje Za Dom Vrt Outsi

0
0 Ocene

€85.98 €42.99
Količina:

SKU: w286453

Kovinsko Steno Predal Stenske Pošta Varno Zaklepanje Mail Box, Velike Zmogljivosti, Kovinski Varnost Post Škatle Zaklepanje Za Dom Vrt Zunanjima(Dropshipping/Trgovina)

Prodajne Točke:

1.Vremensko Design: iz močan in vzdržljiv material, kovinski, to steno predal lahko prenese slabe vremenske in zaščito vašega pisma in poštne pakete pred poškodbami.

2.Velika Kapaciteta: S prostorno in večplasten prostor, ta kovinsko steno predal lahko držite tipko črke, revije, pošta, torbe in še več.Lahko preprosto razvrstite dohodno pošto in bo vaš dom urejeno.

3.Zaščitite Vaš Mail: Vertikalni Nabiralniki so zaščiti vašo pošto in zasebnih podatkov pred krajo in nepooblaščenim dostopom, opremljen z varnostno ključavnico, enostaven za uporabo in odkleniti, da poberem.

4.Za hitro Montažo: Kovinsko Steno Predal je enostaven za namestitev z določitvijo nosilec prilagajanju na različne vgradnjo okolju in mesta, nato namestitev v nabiralnik na nosilec.

5.Mora-Kaj za Domov: Ta kovinsko steno predal je ne le lepa in praktična, ampak tudi priročno in hitro.To je lahko mešanica v vašem domu-zunanjost in zagotavljajo pošte prejemanje storitev ne zavzema veliko prostora.

Zaklepanje Nabiralnike ohraniti vaše pošte, varno in zaščiteno pred krajo in vreme.Ti nabiralniki so močna trajnost in lahko fit revije in veliko ovojnic.So enostavne za uporabo, z za zaklepanje tipk in lahko vgrajeni na stene ali mest.Namestitev je udobno in posti z vključeno strojno opremo in navodila.

Specifikacija:

Ime: Kovinski Predal Wall Mount

Material: železo

Velikost: (pribl.) 25.5*35.5*10.2 cm/10.04*13.98*4.02 palčni

Barva: črna, zelena, rjava

Package Seznam:

Kovinski Predal Wall Mount * 1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Slog Stenske
Material Kovine
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Vrt
Številka Modela Kovinsko Steno Predal

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.