Krmilo Steklenico Gori Ultra-Lahkih Kolo Grelnik Vode Stojalo Za Enostavno Namestitev Večnamensko Motorno Kolo Steklenico Vode Nosilec Z

0
0 Ocene

€8.03 €6.18
Količina:

SKU: w294932

Naše Steklenice za Kolesa so mora imeti za vse kolesarje.S kožo-touch teksturo, zagotavlja udoben oprijem in preprečuje drsenje.Na voljo v barvah, ti imetniki zadovolji različne potrebe.Lahko fit vode, skodelico ali drugih izdelkov, zaradi česar je idealen pripomoček za vse kolesarski izlet.

Specifikacije:

Ime: Kolo Vode Bidona

Material: PD6 najlon vlaken

Barve: Črna, Bela, Rumena, Roza, Modro Jezero

Teža: 56 g o

Ustrezno: Priporočeni premer S75mm

Seznam Vsebine:

1* Kolo Vode Bidona

2* Vijak M5X12

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nemoteno in Trajno: kolo vode bidona se ponaša z vključevanjem tvorijo bayonet za stabilno postavitev in elegantno obliko, brez robov in vogalov.Z dokončaj in visoko žilavost, to ne bo nič površin ali vaš vode pokal.Uživajte enostaven dostop do hidratacija na prostem.

2.Napredno Oblikovanje: Oblikovana z gumijasto prevleko zunanjost, naše kolo vode bidona zagotavlja odlično anti-slip lastnosti za podjetja in varen oprijem.Narejen iz trpežne so odporni na obrabo, najlon vlaken za trajno uporabo, uživajte lahek in udobno vožnjo.

3.Revolucionarna Stabilnost: Ne bojte se cesta udarci?Naše kolesarske vode bidona zagotavlja dobro vrstic za vaš grelnik vode ali skodelico, vodenje je stabilno in varno.To ustreza, vse mainstream grelniki vode in izolirana skodelice, zaradi česar je kot nalašč za avanturo, boste vkrcali na.

4.Vsestranski in Zanesljiv: Naše kolo vode bidona ima veliko bazo, ki zagotavlja neprimerljivo stabilnost in podporo za vodo steklenice vseh oblik in velikosti.Inverted bayonet design varno oprijemati steklenice v mestu, ki preprečuje vsakršno wobbling ali rožljanje zvoke, kot ste vožnjo.Z dnevno namestitev v mislih, ta vsestranski smučar je kot nalašč za vsak tip kolesarja.

5.Izboljšajte Svojo Vožnjo: Povzdignil vaš kolesarjenje izkušnje z našimi Kolo Steklenico Vode Kletko, ki so na voljo v zanimivih barvah.Z modi in funkcionalne zasnove, ki to kletko, je kot nalašč za potovanje.Bi drzno izjavo in s ceste in nadgraditi svoj slog.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.