Zaščitna torbica Za Redmi Brsti 5 Silikonski Anti-spusti Slušalko Zaščitni Rokav Slušalke Primeru Dustproof Pokrov Z Carabiner

0
0 Ocene

€6.15 €2.22
Količina:

SKU: w332524

Imejte slušalke varno in higiensko z našo Slušalke Primeru!Svoje sturdy design popolnoma ovije okoli vašega slušalke, vodenje njih čista in suha.To je narejeno, da traja, kar prihrani čas in težave s stalno zamenjava zdrobljen primerih.Plus, carabiner omogoča enostavno prenašanje.

Specifikacija:

Ime izdelka: Slušalke Primeru

Izdelek material: silikon

Izdelek barva: črna, rdeča, temno modra, temno zelena, bela

Izdelek debelina: 1,8 MM

Teža izdelka: 25g

Seznam Izdelkov:

1* Slušalke Primeru

1* Carabiner

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zaščito Slušalke: Imejte slušalke varno z naše slušalke primeru.Zasnova zagotavlja, da vaš slušalke so popolnoma zaščitena pred naključno škodo.

2.Dustproof Design: Ščit vaše slušalke od prahu in vodne kapljice, s tem nepremočljiva in dustproof slušalke primeru.Uživajte v čistem in suhem slušalke za daljše obdobje.

3.Trajno Silikonski Material: iz visoko kakovosten silikonski material, slušalke primeru trpežne, odporne na obrabo, odporen na praske, in se lahko uporablja za dolgo časa.

4.Priročno Polnjenje: Z našimi slušalke primeru lahko napolnite slušalke brez težav.Polnjenje vmesnik je natančno usklajena, tako da vam ni treba sprejeti v primeru izključeno.Se popolnoma prilega, s čimer prihranite čas in trud.

5.Enostaven za Prevoz: S priloženimi carabiner, to slušalke primeru lahko preprosto visijo na vrečko ali ključnih verige, zagotavljanje vaše ušesne slušalke vedno varno in v dosegu.Lahek in kompakten design bo prenosna rešitev za on-the-go uporabo, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti, misplacing ali pozabijo vaše slušalke znova.

Paket Da,
Material Silikonski
Številka Modela Silikonsko Ohišje Za Redmi Brsti 5
Postavka Vrsta Blazinice Za Ušesa
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka Rondaful

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.