Halloween Gothic Zaznamki Čarovnica Nevihte Zaznamek Grozo Tiskovine Demon Nevihte Strani Imetnika Iz Smole Ročno Odraslih Otrok Darilo

0
0 Ocene

€4.19 €2.73
Količina:

SKU: w399840

Dodajanje hrbtenice-hlajenje dotik na noč Čarovnic v povezavi z našo Gothic zaznamki.Roke iz sveta groza se počasi odprete knjigo, nastavitev odlična grozljivka vzdušje dekoracijo.Narejen, da ne zbledi in kot nalašč za stranko ali za prijatelje, ki radi berejo.

Izdelek material: smole

Velikost izdelka: 11*6 cm/4.33*2.36 v

Izdelek barva: bela, črna, modra, bela prahu

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Seznam:

hudičev strani zaznamek*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Groza roke design: Potopite se v napeto branje avanturo z the Devil ' s Hand Zaznamek.To grozljivo še zanimivo dekoracijo funkcije sablastan strani od groze svetu, počasi odprete knjigo.

2.Okolju prijazna Alternativa: Izdelane iz visoko kakovostne brez vonja smolo materiala, ta hudičev strani zaznamek je alternativa za ekološko osveščeni bralci, ki želijo ohraniti knjige in okolje.

3.Groza Vzdušje Dekoracijo: Ta hudičev strani zaznamek je popoln dodatek za vsako grozo ventilator, ki ima rad, da se glasi strašne zgodbe.To bo ustvarilo grozljivo vzdušje, kot ste potopite se v strani vaše najljubše groze, roman.

4.Uporabite široko: The Devil ' s Hand Zaznamek je treba imeti za ljubitelje grozljivk.To smolo-made zaznamek dodaja sablastan dotaknite se, da ničesar, pa naj bo to knjižne police, mize, ali strašijo hiše.

5.Halloween darilo: Povzdignil nikomur izkušnjo branja z devilishly ustvarjalno darilo - the devil ' s hand zaznamek!Sablastan in praktično, to horror-zgleduje zaznamek je izdelan iz trpežne in prilagodljiv smolo, zaradi česar je enostaven za uporabo in pranje.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.