Žamet Božič Žogo Okraski Shatterproof Božični Kroglice 6pcs Nastavite Žamet Božično Drevo, Žoge S Kovinskimi Niz Doma Stranka

0
0 Ocene

€7.41 €5.19
Količina:

SKU: w466476

Primerna za veliko prizorov, ti okraski so velik praznik dodatek za vaše dekor.Vsako žogo, ki prihaja z kovinski trak za enostavno pritrjevanje.

Ime izdelka: mah, Božični okraski žogo

Izdelek material: PET

Seznam Izdelkov:

6*žamet božič žogo okraski

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Praznično Razvedriti Dopolniti: Povzdignil praznično vzdušje z našo žamet Božič žogo okraski, izdelani prinašajo veselje in zabava za vaš dom.Dodajte pridih prefinjenosti za vaše dekor, kot si ustvariti toplo in vabljivo vzdušje.

2.Dolgotrajen Lesk: Povzdignil svoj dopust dekor s temi žamet Božič žogo okraski, ki se ponašajo so odporni na obrabo, trda ŽIVAL in žamet gradnje.Zanesljivo mehka in trpežna, se ne bo zlahka zlomiti in se lahko ponovno uporabi, leto za letom.

3.Večnamenski Okraski: Povzdignil svoj dopust dekor z našo žamet Božič žogo okraski - kot nalašč za drevesne veje, tabela centerpieces, ograje, in še več.Mehko teksturo in živahne barve bo napolni vsak prostor s toploto in razvedriti.

4.Povzdignil svoj dopust dekor: Idealen za poroke, posredovanj, obletnice in različne počitnice, dodatke, jih dodajte elegantno noto drevo, venec, ali garland.A mora imeti za dodatek za vaš dom dekor.

5.Udobje je ključnega pomena pri teh žamet Božič žogo okraski.Enostavno popraviti in obesite kamorkoli zaradi pritrjen kovinski trak.Priti v prazničnem duhu z dodajanjem teh pisanimi okraski za vaše drevo ali življenjski prostor.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.