4 Pack Namizje Trak Razpršilnik Trak Razpršilnik Rezanje Aparati Za Darilo, Zavijanje Trak Rezalnik Za Office Home Šolo In Umetnostne Obrti

0
0 Ocene

€13.50 €9.04
Količina:

SKU: w50369

4 Pack Namizje Trak Razpršilnik Trak Razpršilnik Rezanje Aparati Za Darilo, Zavijanje Trak Rezalnik Za Office Home Šoli In Obrti [Srčkan Design]gradnik oblika modela, lepilni imetnik, ki je zelo luštna.Obstajajo 4 pack trak za na različnih barv, lahko uporabite za dom, pisarno in šolo.

[Eni Strani Operation]Valjčni design, hitro in priročno, da osvežite trak in trak ni enostavno svoboden.Potegnite trak iz vodoravno in hitro povlecite navzdol, da uporabite rezilo stran cut trak z eno samo roko.

[Primerne Velikosti]velikost trak razpršilnik za 4,2 x 2 x 1.6 palca(10.7 x 5.2 x 4 cm) wich tekme vsak dom/pisarna prostor.Primerna za trak širine≤0.79 palčni(2 cm).

[Visoko Kakovost Materiala]trak razpršilnik je izdelano iz kakovostne ABS plastika material, ki je zelo trpežna in vzdržljiva.Na rezilo iz nerjavečega jekla za rezanje v zahtevano dolžino trak enostavno in hitro.To traja dolgo in odseka trak takoj in lepo.

[Splošna Uporaba]je lahek in prenosni.kot nalašč za tesnjenje darilo in cvetje na dan

Barva: Bela & Orange & Zelene In Rumene

Material: plastika

Vsebina Paketa:

4 x Trak Razpršilnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.