2007 Y-a-m-a-h-a SX230 SR230 AR230 Plavati Platformo Pad Čoln EVA Peno, Teak Talna Obloga SeaDek MarineMat Gatorstep Slog samolepilno

0
0 Ocene

€317.28
Količina:

SKU: w6105

2007 Y-a-m-a-h-a SX230 SR230 AR230 Plavati Platformo Pad Čoln EVA Peno, Teak Talna Obloga SeaDek MarineMat Gatorstep Slog samolepilno

Zavedajte se, da bomo le lahko, da ta čoln tla, ki jih prvi seznam za risanje.Preden bi ga, prosimo, še enkrat preverite seznam risanje oris oblike s svojo ladjo, da bi bili prepričani, da lahko fit vaš čoln dobro.Tako dolgo, kot talna ploščica oris oblike lahko se ujemajo z vašo ladjo krova, postavitev, bi ga bilo dobro prilegajo.Ne bomo se držite odgovorni, če je seznam risanje tla niso primerne za vaš čoln, tudi zato, ker ne boste dvakrat preverite naš seznam risanje.Mi lahko le prepričajte se, da so tla se bo znižala za točno navedbo risanje.

Če niste prepričani, ali risanje lahko fit tudi s svojo ladjo, prosimo, da nam pošljete nekaj fotografij svojo ladjo krova, postavitev ali kratek video pokazati svojo ladjo krova, postavitev iz stern, da lok tako, da smo vam lahko pomagajo, da potrdite namestitev.

Tla, ki prihaja z morja, varnostno lepilo.To je olupimo in palico namestitev.Vi šele potreba, da peel off white varstvo papir in jo dal dol.Vam ni treba kupiti lepilo, da ga namestite.Nudimo 1 letno garancijo za vse naše čoln tla.

EVA nadstropju je 1/4"(6 mm) debel dveh barvnih pad.Lahko izberete vaše barve, teksture in umetno teak možnost.Dodatne besedilo po meri logotipi lahko tudi vključijo na EVA tla.Vse preusmerjen logotipi in prirezani robovi bo pokazal dnu izbrano barvo.Vse EVA tla pridejo z morja, varnostno lepilo.Vse EVA tla, ki kotirajo na naši spletni trgovini so "made, da bi" in ne skladišči, zato prosimo, dovolite do 2-3 tedne za dostavo.

EVA tla izdelavo čas približno 4-5 dni, nato bo trajalo približno 7-10 dni časa, da ladje in dostavo do vaše naročilo naslov za dostavo.Po tem, ko bi to, prosimo, še enkrat preverite vaše naročilo naslov za dostavo, da poskrbite, da vse dostava naslov, poštna številka, mesto ime in telefonsko številko osebe so vse pravilne.

Bomo ladja vsa naročila, ki jih express dostava, kot so DHL, FedEX, USP ali EMS express.Bomo izberite dostava kurirja, kot smo videli, fit.

Barvne možnosti:

#1 Rjava+Črna

#2 Dark Brown+Črna

#3 Brown+Bela

#4 Siva+Črna

#5 Temno Siva+Črna

#6 Siva+Bela

#7 Siva+Modra

#8 Siva+Vijolična

#9 Siva+Rdeča

#10 Črna+Bela

#11 Črna+Rdeča

#12 Black+Modra

Ko bi to, prosimo, povejte nam barvo, ki jo želite za vrhnjo plast in spodnji sloj.

Dodatne besedilo po meri logo fee:30 USD/ea.

Preden bi ga, prosimo, preverite tla risanje in potrdite, da se ujema vaš čoln in razumeti, da to ni mogoče vrniti brez obnavljanje pristojbina za 30%.

Smo lahko tudi, da po meri EVA teak kritina s predlogo za risanje ali polno velikost predloge, ki lahko posreduje za nas.

Vnos cena ne vključuje katero koli destinacijo dolžnosti/davkov/custom pristojbine/itd.da bo treba plačati, ko izdelek pride na cilj državah/regijah.To je stranka odgovorna za plačilo vseh meri dolžnosti/davkov/custom takse, če sploh .

Velikost 2007 Yamaha SX230 SR230 AR230
Namestitev Olupimo in Stick
Funkcija Čoln Nadstropje
lepilo Self Samolepilna Podloga
Dolžina (noge) 20' - 24'
Poreklo Celinska Kitajska
Debelina 6 mm
Material EVA, Morske Pene EVA

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.