Suho Brisanje Žepi,Paket 30 Večkratno Uporabo Suho Brisanje Žep Zajema, Jasno In Suho Brisanje Pokrovi,Iz Plastičnih Mas Suho Brisanje Odbor Za Varovanje Sluha Trajne

0
0 Ocene

€41.94 €27.68
Količina:

SKU: w6875

Suho Brisanje Žepi,Paket 30 Večkratno Uporabo Suho Brisanje Žep Zajema, Jasno In Suho Brisanje Pokrovi,Iz Plastičnih Mas Suho Brisanje Odbor Za Varovanje Sluha Trajne

EKSTRA VELIKA VEČKRATNO uporabo PLASTIČNIH ROKAV: Boste dobili 30 večkratno uporabo suho brisanje vrečke (10 različnih barv) in 2 iz nerjavečega jekla obroči z notranjo okvir za merjenje 11,5 x 9.2 cm/29 x 23.5 cm in zunanji okvir merjenja 10 x 14 cm/25 x 35.5 cm, dodatno velikih dimenzij za enostavno postavitev papirja.

VISOKA KAKOVOST in TRAJNO: Naše večkratno uporabo suho brisanje žep pokrovi so izdelani iz kakovostne ABS kot glavni material.Robovi suho brisanje žep so dvojno sešijejo za dolgotrajno vzdržljivost.

Izbrisljivi in učinkovita: lahko napišete ali narišete na jasno žep rokave, in ko ste končali, samo brisanje oznake in ponovno uporabo njih, ni več ponatis, ni več zapravil papir, prihranek časa in denarja.

ENOSTAVEN ZA UPORABO IN VISI: Ta suhi zbriši krovu kritje funkcije prožno pero, držalo za gospodarstvo suho brisanje oznake.Tam je luknja v sredini na vrhu za enostavno visi.Uporabite lahko tudi kovinski obročki za varno več pocket zavihki skupaj.

Vsestranskost: suho brisanje rokav lepo vstavi in odstrani večino standardnih dokumentov, ki je primerna za eno - in dvo-stransko listi datotek ali shranjevanje beležk, ki zagotavljajo, da karkoli se boste odločili, da ga postavite na pri vstavljanju bo bivanje urejeno.

Barva:Kot Prikazano

Material:ABS

Velikost:O 25x35cm

Vsebina Paketa:

1set * suho brisanje žep rokavi

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.