Ribiško Palico Imetnik Wall Mount Za Garažna Vrata,Ribiško Palico Shranjevanje Rack Za Čoln,Navpično 6-Rod Organizator Stojala

0
0 Ocene

€18.51 €10.37
Količina:

SKU: w7344

Palica Nosilec: navpično palico imetnik lahko shranite 6 ribiške palice, primerna za večino sladkovodno ribištvo palice, morske ribiške palice in koluti različnih dolžin.Izpolnjuje svojo dnevno shranjevanje in prikaz potreb, medtem ko vodenje vaš prostor, varni in urejeni.

Visoka Kakovost EVA Peno Ročaji: zgornji del palico imetnik je opremljen z EVA peno ročaji, ki so bolj trpežne kot pene, mehkejši kot les, in naredil dobro delo, ki ščitijo vaš poljaki pred praskami, ko so potekala v mestu.

Čvrst Rod Rack Znanja: ribolov rack znanja je izdelano iz kakovostne ABS plastike, ki je čvrst in vzdržljiv.Osnova je opremljen s 6 žlebovi, in razdalja med vsako groove je približno 1,5 palca, ki lahko ne samo, da zagotovi pravilno odvajanje bar, vendar tudi učinkovito preprečevanje bar, zdrsne ven.

Vgradno Mesto: lahko namestite ribiško palico imetnik na steno svojega garaža, skladišče, prostor za skladiščenje, itd.Z le za 13,6 cm prostora vodoravno, lahko fit 6 ribiške palice lepo.

Visoko odporne na Obrabo in trpežnost.

Material: EVA

barva: Modra

Vsebina Paketa:

1 x Ribiško Palico Imetnik kit

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.