Senzor Steno Sconces, Magnetni LED Stenska Luč Z Zaznavanje Gibanja, Brezžični Stensko Svetilko Z Baterija Upravlja 2Pcs

0
0 Ocene

€18.09 €13.75
Količina:

SKU: w7476

[Zaznavanje gibanja]stenske luči so opremljene z motion-tipalo.Ko ste znotraj 5m stene luči, se zasveti takoj in traja 20 sekund.Če je predlog zazna spet v 20 sekundah, merilnik časa se bo znova zagnal.

[Prijazno Osvetlitev Mode]lahko izberejo tri različne načine, prek gumbov na svetlobo: 1. "NA" mode: lučka zasveti za dolgo časa, dokler se baterija izprazni; 2. "Auto" načinu: lučka bo samo na senzor gibanja v temnem okolju ali noč; 3. "OFF": način steno Lučka bo zaprta država.

[Vgrajena Baterija za ponovno Polnjenje] LED Senzor Stenske svetilke vgrajena baterija za ponovno polnjenje v notranjosti.S Povsem napolnjeno manj kot 4h lahko delo do 10hrs.Najdaljši delovni čas v Auto indukcijski način je več kot 30 dni, ne da bi ga morali pogoste polnjenje, varčevanje z energijo & varstva okolja.

[Zaščito za oči & Night light]stenske svetilke sprejme en velik LED kroglice, brez ultravijoličnih & infrardečega sevanja, ne blesk & utripanja, bolj enotno & mehko svetlobo. 3000k Toplo/Mehko Belo barvno temperaturo pomeni bolj pomirjujoče luči za noč.

[Enostavna Namestitev & Prenosni Light]To je pripeljalo stenske luči pridejo z magnetno gori in močno lepilo.Nobeno orodje, vijake ali matice zahteva, nobene škode na vašem zidu, in ga je mogoče namestiti v 1 sekundi.To je enostavno odstraniti svetlobo iz magnet nastavek za polnjenje ali kot prenosno luč uporabljamo v različnih prostorih.

Barva:črna

Material:ABS

Vsebina Paketa:

2 x Slika Svetlobe

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Certificiranje NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska
Je Svetil Vključeni Da,

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.