2Pcs E14, Da E27 E14-D27 Adapter za Pretvorbo Vtičnico Ognjevarne Plastičnih Converter, Vtičnice, Žarnice Adapter okova Adapter

0
0 Ocene

€3.75 €2.29
Količina:

SKU: w7557

Značilnosti:

1. Zmogljiva funkcija: Na E14, da E27 (majhen vijak za velike vijak) lučka za glavo converter lahko pretvorite vaš žarnica E14, da E27, tako da lahko uporabite več žarnic različnih vrst in specifikacije.

2. Varen in trajen: Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, da se zagotovi dolgoročno varno in stabilno delovanje, in je težko gorljiva, visoke temperature odporen in ima dolgo življenjsko dobo.

3. Preprosta namestitev: Ni potrebe, da se uporabljajte orodja ali ima poklicne spretnosti, samo namestite žarnica E14 v pretvornik, nato pa namestite pretvornik v okova E27.

4. Široko področje uporabe: poleg doma razsvetljavo, ta pretvornik je primeren tudi za komercialni razsvetljave, kot so hoteli, restavracije, kavarne in na drugih mestih.

5. Razumna cena: v Primerjavi z nabavo nove žarnice E27, s to svetilko imetnika pretvornik je nedvomno bolj ekonomično in smiselno izbiro.

Specifikacija:

Material: Ognjevarne plastika + kovine

Velikost:Kot je prikazano na sliki

Barva: bela

Nazivna napetost: 220V

Nazivni tok: 10A

Odporno na toploto temperatura: 220℃

Paket Vključuje:2pcs

Opombe:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlik med monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.