Izvenkrmni Motor Hub Kit So Odporni Na Obrabo, Kovinski Hub Orodje Za Morski Čoln Dodatki Za Preprečevanje Prestavna Hrupa, Zmanjševanje Škode, Povzročene

0
0 Ocene

€36.80 €18.39
Količina:

SKU: w7685

Iščete zanesljiv hub komplet za vaš čoln?Naš vzdrževanje in zamenjava komplet pomaga pri preprečevanju prestavna hrupa in je združljiv z 120-375 hp alfa motorjev.Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, naše središče za vgradnjo v vozilo je dolgotrajno in učinkovito.Prosimo upoštevajte, da to ne bo na voljo za Verado motorji z 1.25" driveshafts.Nadgraditi svoje bogate izkušnje danes!

Specifikacije:

Projekt tip: Izvenkrmni motor hub kit

Material: Kovina + gume

Velikost: kot je prikazano v pic

Seznam Vsebine:

1 nastavite*Izvenkrmni motor hub kit(5pcs v celoti)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trpežne in Zanesljive: kovinsko gradivo, izvenkrmni motor hub kit ima dolgo življenjsko dobo in lahko prenesejo težkih pogojih.So odporne na obrabo gume material zagotavlja stabilno delovanje in ščiti motor pred poškodbami.

2.Dolgotrajno Delovanje: Flo-Torq II Hub Komplet služi kot učinkovito rešitev za nadomestne dele za zaščito morskih pogon vlaka proti vpliv škodo.Ta funkcija zagotavlja praktičnost za vzdrževanje, ki podaljšuje življenjsko dobo vašega izvenkrmnega motorja, medtem ko vodenje stroške na minimum.

3.Izboljšano Delovanje: Flo-torq II Hub Sistem zmanjšuje tveganje driveline in kasko škode, ki nastanejo v optimalno učinkovitost in varnost.Uživajo gladko in tiho delovanje, kot je to zmanjšuje propeler in prestavna hrupa.

4.Izboljšano Delovanje: Ta izvenkrmni motor hub kit je primeren za širok spekter modeli čolnov, vključno z mariner 135 - 250 hp, verado 200 - 300 hp, bravo 1 sterndrives, in še več.To je tudi v skladu s 120 - 375 hp alfa izvenkrmni motor orodja, ki je enostaven za namestitev in uporabo.

5.Izboljšanje Čoln, Motor: To vozlišče komplet za čoln je združljiv z večino izvenkrmni motorji, razen za Verado motorji z 1.25 driveshafts.Nadomešča 835257q1, 835257k1, in 835257a1 modelov.

Velikost 9/5/5cm
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta obroč

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.