1piece iz Nerjavečega Jekla Čoln Fender Posnetek Težka Vrv Razširitvene Pontona Hitro Sprostitev Čoln Odbijača Priklopne Sponke Čoln Dodatki

0
0 Ocene

€31.14 €15.57
Količina:

SKU: w7960

Bullet Točk:

1. Enostavno Prilagodljivost: Z eno roko delovanje, lahko enostavno nastavite pozicijo in višino vašega čolna blatniki, da bo ustrezala vse razširitvene položaj.Ti posnetki so namenjeni za optimalno zaščito in učinkovitosti za vaše ladje.

2. Vremensko Material: iz morskih iz nerjavečega jekla, ti čoln fender posnetke, ki so trpežne in odporne na kisline in baze.Lahko ročaj vse vremenske razmere in imajo dolgo življenjsko dobo.

3. Dodatno Varnost: Naš čoln fender posnetki so visoke nosilnosti, da prenese 8000 lbs sile, ki zagotavlja vaš čoln ali pontona je stabilen in zavarovan pred poškodbami.

4. Enostavna Namestitev: Ni treba, da nenehno kravato in untie fender linij, samo objemka jih trdno s temi čoln fender posnetke in se preselijo z njimi hitro, kot je potrebno.Primerna za 3/8" – 5/8" vrv.

5. Mehek in Gladek Design: Ti čoln fender posnetki so narejeni iz natančnost litje ogledalo polirani zaključek, ki jim daje gladko in svetlejšo podobo.So grobih robov, ki bi lahko praska svojo ladjo ali poškoduje vaš odbijač.

Opis:

Varno vaš čoln z lahkoto, z uporabo naše nerjavečega jekla fender posnetek.Izdelani za eno roko delovanje in sposobni obvladovati vseh vremenskih pogojih, ta posnetek, ki zagotavlja vaš čoln ali pontona ostane stabilen, ko je zasidrana.S hitro premestitev in grobih robov, zaščito vašega plovila še nikoli ni bilo lažje.

Specifikacija:

1. Postavka Vrsta: Čoln Fender Posnetek

2. Izdelek material: marine iz nerjavečega jekla

3. Uporablja Vrsta: Za 3/8" – 5/8" Vrv

Package Seznam:

Čoln Fender Posnetek *1

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

2. Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Velikost 10x8x2cm
Poreklo Celinska Kitajska
Material Jekla

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.