Obrvi Ostra Orodje Kozmetični Orodje Za Obrvi Svinčnik Za Oblikovanje Kozmetični Ostra Prenosni Ličila Dodatek Za Ženske, Dekleta

0
0 Ocene

€5.59 €2.79
Količina:

SKU: w14124

Izberite primerno velikost za vašega svinčnikom in izostriti različnih obrvi svinčniki, brez potrebe po večkratnih ostrenje.Naša preprosta in lahka zasnova, zagotavlja, da postrga čipi so enostavno zbrati.

Specifikacija:

Ime: Kozmetični Šilček

Material: PVC materiala

barva: siva

Velikost izdelka: (pribl.)13*2*2 cm/5.12*0.79*0.79 cm

Lastnosti: Kompakten in priročen, enostaven za uporabo

Preprosto izrežite vrh duckbill pero

Uporaba: Primeren za različne lesene obrvi svinčniki

Seznam Vsebine:

1*Kozmetični Svinčnik Sharpene

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ponujajo Več Funkcij: S štiri različne vstavljanja odprtine velika, da se prilega vaši obrvi svinčniki, naš Kozmetični Šilček preprečuje poškodbe, medtem ko oblikovanje vaših obrvi.Izberite pravo velikost za največjo natančnostjo in odlične rezultate.

2.Priročno za Delovanje: Z uporabo znanstvenih model, naš Kozmetični Šilček proizvaja odlično obrvi svinčnik nasveti v 1 iti.Ne ponovite ostrenje je potrebno, samo preprosto izostri in uživajte popoln zaključek vsak čas.

3.Priročen in Prenosen: S svojo kompaktno, naš Kozmetični Šilček je enostavno zavzeti z vami, kjerkoli.Svoje ostrenje je funkcija hitro in tiho, da vaše obrvi svinčnik za odlično točke z vsako uporabo.Boste ljubezen je preprosta, a učinkovita zasnova ta lahek in uporabniku prijazen opremo.

4.Ni Enostavno, da bi Prekinil: Naš kozmetični šilček, narejene za večkratno uporabo PVC materiala, ki preprečuje kontaminacijo in simbola "scatter" (čipi.Prozorna posoda omogoča enostavno zbiranje postrga čipov, ki lahko oprani po uporabi.

5.Širok Spekter Uporabe: Doseči popolno ostrino za vse vrste obrvi svinčnik z lahkoto.Njegova ergonomska oblika zagotavlja udoben oprijem in deluje odlično z različnih velikosti svinčnika.Primeren za vse vrste ličila navdušence.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.