V1.72 utrip izhodni položaj krmilnika / os modul za določanje položaja FX3UENETL FX3U-ENET-L

0
0 Ocene

€618.24 €605.88
Količina:

SKU: w30715

Pozdravljeni, moj dragi prijatelj.Najlepša hvala za obisk moje trgovini.Jaz sem Delery iz Kitajske.Lahko najdete izdelke, ki jih potrebujete v moji trgovini.Če ne boste našli, ali imate kakršna koli vprašanja o izdelku, ki jih potrebujete, se lahko obrnete na mene WhatsApp+8618173173872, dobrodošli na vaš nakup!

Cene nekaterih izdelkov v naši trgovini narobe, prosimo, vprašajte G. Lep in Ms Lepo, da preverite pri naši trgovini pred nakupom, in žal nam je za vse težave, ki jih povzroča to.Vroče Prodaje Izdelka

Vroče Prodaje Blagovne Znamke

Stranke

Plačilo & Dostava

Pogosta VPRAŠANJA

1.Q: Kako o izdelku?A: Vse blago iz prvotnih tovarniških in nudimo garancijo za vse blago iz zda.Imamo skladišče v mestu Guangzhou, Šanghaju in Shenzhenu, naše ponudbe je dovolj. 2.Q: Drugi dobavitelj imajo boljše pice, kot je tvoje.A: "ustvariti več koristi jelka stranke,"je naše prepričanje, če imate boljšo ceno , prosim povej mi , si bomo prizadevali, najboljše, da izpolnjujejo svoje cene in vas podpiramo. 3.Q: Nismo sodelovanje pred , kako smo lahko prepričani ste ?A: Za naša prva naloga je , plačate lahko po tem, ko smo pripravili blaga. 4.Q: Kaj pa pošiljke ?O: imamo dolgoročno sodelovanje z DHL, ups,FedEx, TNT in drugih mednarodnih express podjetja, čas dostave je hitro .

PLAČILO Paypal ali T/T Prenos
SIMATIC S7-1500
Garancija 1 Leto
Številka Modela FX3U-ENET-L
MOQ 1 Kos
Stanje Nove Blagovne Znamke
Siemens PLC Enota
Kraj Izvora Nemčija
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Čas Dostave 1-3 dni
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka LanYuXuan
Blagovne znamke Siemens
Dostava z DHL/UPS

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.