2 Barva Lesnoobdelovalnih Svinčniki S Ostra In 24 Povzroči Mehansko Svinčniki, Primerna Za Lesena Tla Ce

0
0 Ocene

€16.60 €8.13
Količina:

SKU: w3958

2 Barva Lesnoobdelovalnih Svinčniki S Ostra In 24 Povzroči Mehansko Svinčniki, Primerna Za Lesena Tla Ce

Lepo oblikovanje: ti trdni mizar svinčnik vam lahko zagotovi udobno in non-slip izkušnje pisati, in dobre kakovosti rokavi bo zaščitil vaš polnilom iz zlom.

Primerno zasnovo: naše mehanske svinčnik je udoben za uporabo.To je bil zasnovan tako, da se prilegajo obliki roke, zahvaljujoč večji premer, da izboljša oprijem.Ta način, tesarji svinčnik ne zdrsne iz prsti in ponavljajoče tracings povzročajo manj bolečin.

Primeren za: ta tesar svinčniki marker je trden, natančen, praktično, in zaradi svoje rdeče barve, je lahko najti povsod.Celo sredi gradbišča.Poleg tega, fino točka 6 mm, 43 mm dolgo mu omogoča, da gredo in risanje v luknje, kjer drugi mazilo svinčnik ne gredo.

Uporabite za karkoli, kjerkoli:include to industrijsko svinčnik v vašem merjenje orodje set, obesite v svoj orodje pasu za hitri dostop, ali ga hranite v roko orodja tesarstvo polje, to priročno svinčnik je vsestranski in enostaven za uporabo.

Barva: rdeča

Material: ABS

Vsebina Paketa:

2 * mehanska svinčniki

12 * črn svinčnike

12 * rumena svinčnike

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.