Naravni Gruče Umetne Trepalnice Naravnih Simulacije Pravljice Umetne Trepalnice En Grozd Lažno Trepalnic Cepljenje Kozmetika

0
0 Ocene

€5.20 €3.11
Količina:

SKU: w92210

Opis:

Ime: Self Cepiti Demon Lažno Trepalnic

Material: visoko-kakovostni razred vlaken

Specifikacija: 5 vrstic/box

Velikost 11.8 * 6.8 * 0.8

Specifikacije:

1. Naše ponaredek trepalnice so narejene iz 100% varno optični material, ki ga je razvil poklicnimi raziskovalci, ki zagotavljajo lahek in enostavno obrabe, hipoalergeni, nikoli ne škoduje očem.

2. Večjo prilagodljivost in udobje, lahko curl ponarejenega trepalnic in prilagodite trak za izpolnjevanje ukrivljenost vaše oči.Žive in sijoče, da vaše oči videti svetlo in privlačno.

3. Dal na naši ponaredek trepalnice in tvoje oči bi videti večji, svetlejši in bolj privlačno, boste videti naravno, krasen in lep.

4. Ponaredek Trepalnice so must-have kozmetični pripomoček za moderne ženske!To je kot nalašč za fazo delovanja, poroka dogodek, foto poganjki, večer in tudi vsakodnevno uporabo.Bi si kot filmska zvezda.

5. Z občutljivo embalažo, ki je zagotovo veliko darilo za Božič, Rojstni dan, materinski Dan in Valentinovo.Prinese nasmeh na vaša punca, žena, mati, hči ali ljubljeni tisti.

Paket Je Vključeno:

5 vrstic * umetne trepalnice

Umetne Trepalnice Band Drugo
Količina 1
Številka Modela CM623-1C
Lažno Trepalnic Materiala Sintetični Lasje
Umetne Trepalnice Razvrstite Podaljšanje Trepalnic
Umetne Trepalnice Slog Naravni Dolgo
Postavka Vrsta Podaljšanje Trepalnic
Poreklo Celinska Kitajska
Umetne Trepalnice Dolžina 17 mm
Število Kosov Ena Enota

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.