Xunting Izposoja Črpalke Aluminija Mini Prenosni Svetlobe Črpalka Zrak Nogomet Kolo Kolesarjenje Žogo Nogomet Pnevmatike Inflator Kolesarske Opreme,

0
0 Ocene

€11.25 €6.75
Količina:

SKU: w126766

Predgovor:

Naši izdelki so poslani po kakovosti, pregled, če obstaja kakršen koli problem, prosimo, obrnite na nas v času, mi lahko reši vse težave.

O tej postavki

✅Skupaj črpalka komplet -- vključuje 26.5 cm črpalka s fleksibilno cev podaljšek, inflacija iglo in igrače zraka iglo, da vse sestavine v vrstnem redu.

✅Vključuje igle -- Vključuje 3 igle + podaljšanje cev za polnjenje vseh velikosti nogomet, žoge, basketballs, igrišče napihnjene žoge in druge predmete.Ta črpalka ni priporočljivo za uporabo kot kolesarske pnevmatike črpalko.

✅Sili vzdrževanje žogo -- da to žogo vzdrževanje kit v svojo vrečko, da zagotovite pravilno zračni tlak za vaše dan tekme.

✅Enostaven za uporabo -- Črpalka up deflacioniranih športne žoge, hitro in enostavno, zato vam ali vaši igralci lahko dobili nazaj v igro.Ne pustite, deflacioniranih žogo uniči igra

✅GARANCIJO na ZADOVOLJSTVO -- nudimo 100% brez Tveganja Jamstvo za Zadovoljstvo, da vam lahko kupite z zaupanjem.Če imate kakršno koli vprašanje o izdelku, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.F.A.Qs:

1. Ko je pošiljka bo poslana?

Smo na splošno poslali naloge na isti dan, kot jih prejmemo ali v roku 1-2 dni.

2. Nakup izdelek ponuja.

Bomo vzpostaviti kupon, boste lahko dobili kupon prvi in jo uporabite, ko postavite vaše naročilo.

3. Bo ta črpalka delo z 12v baloni?

Da, lahko.xunting priročnik balon črpalke lahko delo z baloni skozi naše šobe.

4. kakšen material?

Ta črpalka je narejena iz kakovostne aluminijeve zlitine in ABS plastike, smo prepričani, da vam bo dala veliko izkušenj, prosimo, ne skrbite, samo nakup.

Material Zlitine
Številka Modela zxclqqt-m32-01
Blagovna Znamka XUNTING
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.